AANMELDING

U kunt uzelf aanmelden voor bewindvoering, maar een familielid, instantie of hulpverlener kan dat ook voor u doen. Aanmelden kan door het aanmeldingsformulier te downloaden, in te vullen en op te sturen naar In Balanz bewindvoering, Postbus 130., 5000 AC Tilburg.
U kunt het formulier ook via deze website naar ons terugsturen. In dat geval maakt u gebruik van het formulier onder aan deze pagina.
  • Vermogende mensen;
  • Mensen met een laag besteedbaar inkomen;
  • Senioren;
  • Gehandicapten;
  • Mensen met een psychische aandoening;
  • Tweeverdieners.
Een aanmelding voor bewindvoering kan door familie, instanties, hulpverleners en uzelf gedaan worden. U kunt via onderstaand formulier uw aanmelding verrichten. Heeft u de voorkeur om aanmelding per post te verrichten, dan kunt u dit versturen naar Postbus 130, 5000 AC Tilburg.

Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen, nemen wij binnen 3 werkdagen contact met u op om uw aanmelding met u te bespreken. Voor vragen kunt u bellen met telefoonnummer 085 – 484 25 35 (maandag tot en met donderdag tussen 09.30 en 11.30 uur)

Wanneer u klaar bent met het invullen, kunt u het onderstaande formulier gebruiken om uw ingevuld formulier naar ons te retourneren.

LET OP:

WANNEER HET ONDERSTAANDE FORMULIER NIET WERKT IN UW BROWSER, DAN GRAAG HET FORMULIER DOWNLOADEN, INVULLEN EN PER MAIL VERSTUREN NAAR Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
The maximum file size is 5mb (jpg, jpeg, png, pdf, doc)
Ik geef toestemming tot het verwerken van mijn persoonsgegevens zoals staan vermeld in de privacyverklaring